20 Temmuz 2018 Cuma

YILIN EN İYİ SAÇ EKİMCİSİ “SONGÜL ALCI” OLDU…

Türkiye’de saç ekimi alanında önemli bir yere sahip olan İş insanı Songül Alcı markasını ödülle taçlandırdı. 2018 yılının en iyi marka ödüllerinin dağıtıldığı gecede “En İyi Saç Ekimci” ödülüne layık görüldü.



İş insanı, sağlıkçı ve Turizmci Songül Alcı saç ekimi alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. İspanya, İngiltere, Almanya, Avusturya, Yeni Zelanda, Kore gibi dünyanın gör bir yanında tanınan başarılı isim sağlık turizmine ciddi anlamda katkı sağlayan firmalar arasından yer alıyor. 16 temmuzda Kuyumcukent AVM Weeding Palace’de gerçekleşen “İşte İşimiz En İyi Marka” ödül töreninde “Yılın en iyi saç ekimcisi" ödülüne layık görülen Alcı, markasını tescilledi. 


Okan Karacan’ın sunusu olduğu ödül töreninde duygularını paylaşan Songül Alcı,”17 yıldır kaliteden ödün vermeden sektörde istikrarlı bir şekilde yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Kalite politikamız bizi sadece Türkiye’nin en iyilerinden biri yapmakla kalmadı aynı zamanda uluslararası bir marka olmamızı sağladı. İspanya, İngiltere, Almanya, Avusturya, Kore gibi ülkeler bizi tanıyor hatta Yeni Zelanda’dan saatlerce yol alıp işlem yaptırmak için gelenler var. Bu ülkemiz açısında da gurur verici” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder